Medlem

MELD DIG IND - OG STØT FORENINGENS ARBEJDE !

 
Elmelundskovens Hestelaug er for dig, der vil være med i en forening af alle typer af hestefolk som vil styrke mulighederne for at ride i skoven med både små og store heste. Køre du med sulky eller marathonvogn er du også meget velkommen.
 
I hestelauget er du med til at gøre den 320 ha store Elmelund Skov ved Odense til et fantastisk sted at ride. Hestelauget indgår i et forpligtende partnerskab med Naturstyrelsen og Odense Kommune omkring udvikling af rigtig gode rideforhold og faciliteter for ryttere og kørefolk i den nye skov  - og det er gratis at benytte ridestierne,

Ridestier og springspor skal vedligeholdes, der skal laves fællesture, arrangementer m.m., og det er desværre ikke gratis. Derfor har vi brug for, at DU støtter op om sagen ved at melde dig ind i ELMELUNDSKOVENS HESTELAUG.
 
Det koster kun lidt om året at være medlem, og medlemskabet er personligt. Vi har ikke familiemedlemskaber. Er I derfor flere i familien, som gør brug af laugets aktiviteter, bør de der er aktive være medlemmer af hestelauget.
 
Kontingentet går blandt andet til at betale den årlige vedligeholdelse af ridestiern iht. partnerskab med Odense Kommune og Naturstyrelsen. Vi stabler ikke pengene fra kontingenterne – vores holdning er, at pengene skal anvendes på medlemmerne. Som medlem modtager du vores nyhedsbreve 2-4 gange årligt direkte på mail.
 
Kom og være med - gennem aktiv handling skaber vi forandring !
 
Årskontingent for 2024 er kun 100,- kr. + 12 kr. i gebyr til Sporti, og du kan betale med MobilePay på SPORTI.dk - nemt og bekvemt.
 
 

  

 
 

Meld dig ind på Sporti.dk

Du melder dig ind i hestelauget ved at oprette en profil og betale på SPORTI her:
 
www.sporti.dk
 
Hvis man ikke allerede har en profil på sporti.dk, så er proceduren følgende ved indmeldelse:

1)   Første opretter du en profil med personoplysninger på Sporti.dk

2)   Så får du en mail fra Sporti, hvor du skal bekræfte din profil

3)   Bekræft profilen via linket i mailen

4)   Du kan nu melde dig ind i Elmelundskoevens Hestelaug og betale kontingentet med kort eller MobilePay. 

Elmelundskovens Hestelaug, Sitet er opdateret d. 14.05.2024 | CVR: 36269855  | petow@assens.dk